Nawa gruppen

Nawa-gruppen er en interessegruppe i SMil København. Nawa betyder reb på japansk og henviser til, at det er passionen for bondage med reb som er drivkraften og vores fælles fokus

I gruppen er der plads til og mulighed for gulvbondage og ophængninger, sensuel og sadistisk bondage, langsom og hurtig bondage, nusse og drille bondage, udfordrende og afslappende bondage, meditativ bondage, kinbaku, japansk bondage, japansk inspireret bondage, nawashibari, min-egen-stil bondage og hvad de enkelte nu har som dagsorden på dagen.

Gruppen startede for mere end 15 år siden, med det formål at give frihed til alle former for bondage med reb samt at inspirere og hjælpe hinanden. Der er således ingen fælles undervisning, men altid frihed til at spørge andre om hjælp og inspiration.

Vi mødes et par gange hver måned, typisk den 2. og 3. onsdag i måneden - tjek kalenderen for ændringer.

Nawa-gruppen kan kontaktes på


SMils Interessegruppers aktiviteter er meget forskellige. Nogle af grupperne handler meget om aktiv SM, mens andre drejer sig mere om information eller har mere sociale formål. Interessegrupperne er en af SMils stærke sider, da det giver en bred vifte af tilbud, som medlemmerne selv står for.